ما متخصص در سیستم‌ سازی فروش، بازاریابی و خدمات مشتریان هستیم. ما با استفاده از Microsoft Dynamics 365 به کسب‌وکارها کمک می‌کنیم تا زیرساخت‌های بازاریابی و فروش خود را بهینه کنند. 

برخی از بزرگترین مشتریان ما

ارتباط با ما

02122460030

تهران، سهروردی شمالی، کوچه افشار جوان، پلاک 47 واحد 4

info@karasystem.org

بازاریابی مجموعه فعالیتهای مدیریتی است که از طریق تکنیکها و استراتژیهای مختلف باعث افزایش فروش و سود در هر کسب وکاری میگردد. سطوح مختلف بازاریابی از سطح استراتژیک تا سطح عملیاتی در نمودار زیر مشخص شده است.

 

وظیفه مدیریت بازاریابی این است که مفاهیم فوق بطور استاندارد و حرفه ای در سازمان پیاده سازی شود.

امروزه شركت‎ها از شيوه بازاريابي انبوه و تنوع محصول دست برمي‎دارند و به “بازاريابي مبتني بر بازار هدف” توجه مي‎كنند. بازاريابي مبتني بر بازار هدف بهتر مي‎تواند شركت را ياري دهد تا از فرصت‎هاي بازاريابي خود استفاده كند. شركت فروشنده مي‎تواند براي هر بخش از بازار مورد نظر محصولي مناسب توليد كند، و آنها را با قيمت‎هاي مختلف از كانال‎هاي متفاوت توزيع و با تبليغات گوناگون تامين نمايد. شركت به جاي پراكندگي تلاش‎هاي بازاريابي خود مي‎تواند بر روي گروه خاصي از خريداران تمركز كند و به خواسته‎هاي آنها رسيدگي نمايد.

در نمودار زیر سه مرحله اصلي بازاريابي مبتني بر بازار هدف نشان داده شده است. مرحله نخست بخش‎بندي يا تقسيم‎بندي بازار است كه بازار را به گروه‎هاي مشخصي از خريداران با نيازها، ويژگي‎ها يا رفتار متفاوت تقسيم مي‎كنند. اين افراد به آميزه‎اي از بازاريابي و محصولات متفاوت نياز دارند. تعيين بازار موردنظر يا بازار هدف دومين گام است. هدفگیری بازار يعني ارزيابي جذابيت‎هاي هر بخش از بازار و گزينش يك يا چند بخش از اين بازار به منظور ورود به آن. تعيين جايگاه در بازار گام سوم به حساب مي‎آيد، يعني تعيين جايگاه شركت، از نظر رقابت و ارائه آميزه بازاريابي با جزئيات كامل.

 

  • بخش بندی بازار

بازار از خريداران تشكيل مي‎شود و خريداران تفاوت‎هاي زيادي با هم دارند. امكان دارد آنها، از نظر خواسته، دسترسي به منابع، محل جغرافيايي، نوع نگرش و شيوه خريد با هم متفاوت باشند. شركت‎ها از طريق تقسيم‎بندي بازار، بازارهاي بزرگ و ناهمگون يا نامتجانس را به بخش‎هاي كوچكتر تقسيم مي‎كنند تا بتوانند كالاها و خدماتي را كه نيازهاي منحصر به فرد مشتريان را تامين مي‎نمايند، به اين بازارها برسانند.

بخش بندي بازار براي شرکت مزایای زيادي دارد از جمله:

  • شرکت آسان‌تر مي‌تواند گروه‌هاي خريداران را شناسايي، با آنها ديدار و پيشنهادهاي مناسب آنان تنظيم کند.
  • در يك بخش مشخص شرکت با رقيبان کمتري روبه رو است.
  • شرکت فرصت بيشتري براي تبديل شدن به تأمين کننده برگزيدة بخش خود را دارد.
  • هزینه های بازاریابی و تبلیغات بسیار کاهش می یابد.

 

  • هدفگیری بازار

مقصود از تعيين بازار مورد هدف، ارزيابي جذابيت هر يك از بخش‎هاي بازار و انتخاب يك يا چند بخش از آن براي ورود است. شركت بايد بخش‎هايي از بازار كه مي‎تواند بيشترين ارزش را براي مشتري به بار آورد و براي يك دوره زماني بلندمدت آن را حفظ نمايد، هدف قرار دهد. منابع محدود شركت احتمالاً آن را وادار مي‎كند كه تنها به يك يا چند بخش خاص از بازار وارد شود. اين استراتژي، فروش را محدود مي‎كند ولي بسيار سودآور است.

بيشتر شركت‎ها از طريق ارائه خدمت به يك بخش ويژه به بازاري جديد وارد مي‎شوند. و اگر در اين راه موفق شدند وارد بخش‎هاي ديگري خواهند شد.

 

  • جایگاه یابی

يك شركت پس از تعيين بخش‎هايي از بازار كه مي‎خواهد در آنها فعاليت كند، بايد مشخص سازد كه در آن بخش ها چه جایگاه يا مكاني خواهد داشت. جایگاه يك محصول محلي است كه آن محصول در مقايسه با محصولات شركت هاي رقيب در ذهن مصرف كننده دارد. اگر مصرف‎كنندگان محصولي را درست همانند محصول ديگر موجود در بازار بدانند، دليلي براي خريد آن نخواهند داشت.

ايجاد جایگاه در بازار يعني جا انداختن يك محصول به صورت روشن، ممتاز و مطلوب در ذهن مشتریان موردنظر، با توجه به محصولات شركت هاي رقيب. بنابراين، بازارياب ها بايد در مورد تعيين جایگاه محصول در بازار برنامه‎ريزي كنند به گونه‎اي كه محصولات آنها نسبت به محصولات شركت هاي رقيب متفاوت جلوه كند و در بازارهاي موردنظر به بيشترين مزاياي استراتژيك دست يابند.

  • آمیزه بازاریابی

آميزه بازاريابي مجموعه‎اي از ابزارهاي قابل كنترل بازاريابي است كه شركت آنها را در هم مي‎آميزد تا پاسخگوي بازار مورد هدف باشد، يا بعبارت دیگر آميزه بازاريابي در برگيرنده همه كارهايي است كه شركت مي‎تواند انجام دهد تا بر ميزان تقاضا (براي محصولاتش) اثر بگذارد. اين كارها را مي‎توان به چهار متغير شناخته شده به عنوان چهار P طبقه‎بندي كرد. آنها عبارت‎اند از: محصول، قيمت، توزيع و ترويج.

برنامه بازاريابي اثربخش تمام اركان اين آميزه بازاريابي را به گونه‎اي هماهنگ درهم مي‎آميزد تا شركت بتواند با عرضه ارزش به مشتريان به هدف‎هاي بازاريابي خود دست يابد. آميزه بازاريابي دربرگيرنده مجموعه ابزارهاي تاكتيكي شركت براي تعيين و حفظ يك پايگاه قوي در بازار موردنظر مي‎باشد.

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *